Verdwenen 

Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft. Simone ontdekt dat haar vader aan boord was van een vrachtschip dat schipbreuk leed in de Atlantische Oceaan. Ze besluit een artikel te schrijven over dit dodelijk ongeluk. Stap voor stap ontrafelt ze de gruwelijke waarheid achter haar vaders verleden.

Eerste reacties van boekhandel en proeflezers

‘Oonincx sleurt je vanaf de eerste pagina het verhaal in en je nieuwsgierigheid gaat niet meer weg. Tot de laatste pagina weet ze je te verrassen.’ – Marlous Mutsaers, boekhandel Gianotten Mutsaers.

'Oonincx is sterk in het opbouwen van spanning. Gericht voegt ze steeds klein blokjes toe. Bekwaam schetst ze de grote boze wereld waarin Simone zich maar net staande kan houden.' Brabants dagblad, 19 feb 2021.

'Heel goed, stoer en spannend verhaal. Meteen vanaf het begin neemt Oonincx de lezer met een sneltreinvaart mee in het mysterie.' - Isa Maron, auteur van o.a. De Noordzeemoorden. 

 

'Wat een heerlijke thriller. Oonincx neemt je echt mee in de strijd en de angst.'  - Liesbeth van Kempen, auteur van Verpest en Gevaarlijk Spel.

 

‘Goed gedoseerd verhaal. Van A tot Z geloofwaardig met mooie plottwists en een einde waar je stil van wordt.’ - Marlen Visser, schrijfcoach en auteur van Stem en Noodlot.   

‘Een heerlijk spannend boek met voor mij tot leven gebrachte personages.’ - Wilma Hartman. 

 

'Groot Nederlands talent dat zich moeiteloos kan meten met Saskia Noort en Esther Verhoef.' - Michel Buitelaar, boekhandel Buitelaar

 

'Op een gegeven moment zit je zo in het verhaal dat je niet meer kunt stoppen met lezen. Er volgen verrassende wendingen, een spannende ontknoping en dan dat einde…! Heftig én passend tegelijkertijd.' – proeflezer 

Uitgeverij: De Crime Compagnie (2021)
EAN 9789461094698 Type:  Paperback € 18,95.
Ook beschikbaar als e-book.
Bestel bijvoorbeeld bij de lokale boekhandel of bol.com.

© Copyright  Ingrid Oonincx

  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W