top of page

Botsing

 

Wat hebben drie ontwrichte mensenlevens met elkaar te maken?

Anna is even ambitieus als gevoelig. Terwijl ze carrière maakt als architect is haar privéleven een puinhoop. Ze verlangt hartstochtelijk naar een stabiele relatie maar iets uit haar jeugd maakt dat ze steeds opnieuw vlucht: in haar werk, in onenightstands.

Lisa is directeur van een luchtvaartmaatschappij en moet haar zakelijke talent tot het uiterste aanspreken om haar bedrijf te redden. Ondertussen wordt de thuissituatie precair. Haar kinderen lijken van haar vervreemd en haar man vertrekt naar Amerika.

Ewoud vindt zichzelf een loser. Ooit was hij gelukkig en succesvol, maar het enige waarvoor hij nu nog wil vechten is een omgangsregeling met zijn dochtertje. Zijn drankgebruik en opvliegende karakter helpen niet mee. Wanneer hij ook nog wordt bedreigd, raakt hij steeds verder verstrikt in zijn eigen wereld.

Recensies:

‘Halverwege komt Oonincx op gang en blijkt haar plot dermate goed in elkaar te zitten dat ze haar medethrillerschrijfsters ver achter zich laat. Misschien zit er voor de toekomst wel een Gouden Strop in.’  Vrij Nederland Detective en Thrillergids.

 

'Botsing is een heerlijk boek voor herfstige dagen.' Vier sterren in het Algemeen Dagblad.

 

‘Botsing heeft alles in zich wat een thriller goed maakt: een sterk verhaal, goede spanningsopbouw, interessante, realistische personages en een prettige schrijfstijl zonder opsmuk of mooischrijverij.’Crimezone'

Botsing 
Pocket uitgave 
door Uitgeverij: De Crime Compagnie

Ook verkrijgbaar als eBook en luisterboek. 

Botsing door Ingrid Oonincx.jpg
bottom of page