top of page
  • Ingrid Oonincx

Ik heb een nieuwe uitgever!


Ik ben heel erg blij dat ik kan aankondigen dat De Crime Compagnie mijn nieuwe uitgever is. Deze uitgeverij is jong, innovatief, kleinschalig, flexibel en persoonlijk en dat maakt De Crime Compagnie voor mij de ideale partner in deze veranderende boekenmarkt.

Onderstaand persbericht is verstuurd over onze samenwerking.

Uitgeverij De Crime Compagnie is verheugd te kunnen melden dat thrillerauteur Ingrid Oonincx het fonds komt versterken.

Ingrid Oonincx (Baarle-Nassau, 1968) publiceerde bij The House of Books vier goed ontvangen thrillers: Nickname, Botsing, Sluipweg en Medicijn. Oonincx studeerde journalistiek en is communicatieadviseur bij Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Daarnaast schrijft ze een wekelijkse column in het Brabants Dagblad. In 2015 heeft Ingrid zich aangesloten bij schrijverscollectief Moordwijven waarin een aantal Nederlandse thrillerschrijfsters zich verenigd heeft.

In het voorjaar van 2018 zal Oonincxs vijfde thriller met als voorlopige titel Pretty Boy verschijnen.

De Crime Compagnie is een toekomstgerichte uitgeverij, gespecialiseerd in het uitgeven van Vrouwenthrillers. Ingrid Oonincx is een mooie aanvulling in het fonds met auteurs als Linda Jansma, Marelle Boersma en de onlangs overgestapte Loes den Hollander. Naast bewezen thrillertalent is er bij de uitgeverij ook plaats voor debutanten als Mariska Overman, Esther Boek en Angelique Haak.

bottom of page